« sun is blue gold Matúš Lenický | Main | Frukost i går, 7 dagar etc »
torsdag
mar172011

Intervall Flex, Nike Lunar Mx etc

Emmeli Frida och jag satt klara och inloggade med händerna på tangentbordet förra torsdagen kl. 7.00 för att boka biljetter på Intervall Flex i dag. 7.03 var ca 23 platser av 56 bokade. Passen släpps kl. 7.00 samma veckodag veckan före och alla vill gå på Intervall Flex verkar det som. Men i dag är jag mer för något lugnare och Frida går på penicillin och har ont i knäna, Emmeli ville otroligt gärna. Frida och jag "ok!" men så ringde jag 10 minuter senare "äh det får vara för min del!". För Frida också. Yoga 2 istället. Och så har jag kompletterat garderoben med en klassisk jacka från Etirel, Intersports egna märke, och Nike Air Max som jag provade härom veckan. Nu är det Nike Lunar Mx+ Vortex i Court Blue Metallic Gold and White. Ungefär likadan färgställning som de andra.
 

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.