« restaurang Underbar | Main | Anita Brookner, Anne Tyler, John Banville »
söndag
jul302017

Sylvia!

Mauds pass förut! 64 på väntelista igår, Sylvia var där tio i tre för att knipa en av biljetterna som alltid släpps en timme före passet, och som inte går att boka i förväg. :) I veckan var vi på Estanislaos också skivstång, han är otrolig. Sylvia berättade att ibland har han tre blå på vardera sidan, dvs 60 kilo. Hon missade Nicks medel Kungsholmen i fredags, där var jag. 0 lediga. 105 pers. En av de första jag tränade med (för) på Friskis 2005 var just Nick, på Kungsholmen. Med Mia som flyttat till Luleå. Det är alltid så roligt att träffa Sylvia. I torsdags var vi på Hedvigs pass, imorgon Fridas. På väg till Skanstull lyssnade jag på ännu ett favorit i repris, från Teologiska rummet, som jag lyssnade på förra sommaren, det här avsnittet. Fortsatte lyssna klart på väg hem och sedan början på Sommar med Lisa Ekdahl, som mamma tipsade om. Mammas "danslärare" är med i Göteborgsposten, Maria i grön tröja. Dans är "helt enkelt" fantastiskt!

När jag kom hem åt vi gratäng som blev över från igår, här är igår! Torsk lax kräftstjärtar kokosmjölk lime ingefära peppar salt koriander purjolök spenat och champinjoner, kvarngryn, Daniel ärtor. Sen två påsar wasabinötter.

Nu läser jag Haruki Murakamis Fågeln som vrider upp världen som Daniel handlat så att jag kan läsa den och Daniel första fristående delen i en trilogi av China Miéville, Perdido Street Station.  

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.