« Film mode | Main | Gott Nytt År »
lördag
jan142017

Tereza, Paterson

I onsdags var vi nästan ensamma på Indira, utanför fönstret snöblandat regn och blåst. Pål kunde inte följa med, nästa gång. Tereza och Pål har också haft en stilla nyår. Tereza åt Palak Ponir, Daniel Vindaloo, jag vegetarisk balti. Peshwari naan, pickles tray. Innan var Daniel och jag på Klarabiografen i Kulturhuset. Vi såg Klass 6A, Peter Modestijs film, långa versionen, 1 timme. Efteråt var det q&a med regissören som vi inte hann stanna på. 
 
I måndags kom Daniel hem från Chennai, Indien. De bodde mitt i ett wildlife resort med apor och rådjur. I Dubai såg alla ut att vara på väg till nyårsfest, splitternya bilar, splitternytt allt. I torsdags var vi också på Klarabiografen, och såg Paterson. Jag har börjat läsa Marilynne Robinson, Gilead

Frukost! Rågbröd tunnbröd Hatherwood Scottish All Butter Shortbread Rounds blodapelsin.
 
Lidls pizzadeg med tomatsås, gul lök svartpeppar salt tonfisk körsbärstomater gratängost gröna oliver vitlök Cola Zero. Veckans träning: skivstång core medel (Michèle Wilcox) imorgon skivstång.

Långsyrad fil med krossat linfrö och rårörda lingon (Daniel) krossat linfrö kanel råsocker etc. (jag), Nyåkers hjärtan sill. Igår hämtade vi paket: bäst-i-test dammsugare och strykjärn!

Reader Comments

There are no comments for this journal entry. To create a new comment, use the form below.

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
All HTML will be escaped. Hyperlinks will be created for URLs automatically.